AEK-ZAON 3-0 ΣΕΤ (ΤΕΛΙΚΟ)

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΑΟ Θήρας
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ υποδέχεται τον ΖΑΟΝ για μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμη τρίποντο θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία υποδέχεται τον ΖΑΟΝ στις 18:45 στο «Απ. Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 15η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα, προκειμένου να σημειώσουν την 14η διαδοχική τους νίκη, πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, την επόμενη εβδομάδα.  Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση κάτι που έχει δείξει με την παρουσία της όλο αυτό το διάστημα ωστόσο ο προπονητής ζήτησε από τις αθλήτριες του σοβαρότητα και σε καμία περίπτωση μην πιστέψουν πως η νίκη θα έρθει εύκολα. Για αυτό και ζήτησε προσοχή και σοβαρότητα για να «καθαρίσουν» εύκολα το τρίποντο και να παραμείνουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έτοιμοι να εκμεταλλευτούν κάθε τυχόν απώλεια του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσω του enwsi.gr:

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X