«Ο Κικάνοβιτς ήθελε ΑΕΚ, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε λόγω χρημάτων»

«Ο Κικάνοβιτς ήθελε ΑΕΚ, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε λόγω χρημάτων»
Photo Credits: INTIME

«Ο Κικάνοβιτς ήθελε ΑΕΚ, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε λόγω χρημάτων», αναφέρουν σε σημερινά τους ρεπορτάζ οι Βόσνιοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καυτές» λεπτομέρειες για το ειδύλλιο της ΑΕΚ με τον Αμερικανό μεσοεπιθετικό, Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς αποκαλύπτουν οι Βόσνιοι.

Όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους ο παίκτης ήθελε και πίεζε με τα μέσα που είχε, για να έρθει στην ΑΕΚ και να συνεργαστεί ξανά με τον Ματίας Αλμέιδα, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε λόγω των χρημάτων που ζητούσε το Σαν Χοσέ.

Συγκεκριμένα, στα δημοσιεύματα αναφέρεται πως «έκλεισε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και παρά τις μεγάλες προσπάθειες και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή ο Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς παραμένει στο Σαν Χοσέ».

Και εν συνεχεία υπογραμμίζεται ότι «η μεταγραφή δεν έγινε, καθώς δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες στα χρήματα».

Οι Βόσνιοι, πάντως, εκτιμούν πως η υπόθεση Κικάνοβιτς δεν έχει κλείσει την ΑΕΚ και αναφέρουν ότι πιθανώς το προσεχές καλοκαίρι η Ένωση να επανέλθει για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει δεδομένα να συνεργαστεί ξανά με τον Αλμέιδα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X