Γιάννης Καλλιάνος: «Έχω βγάλει τον γιο μου Σταμάτη Γονίδη»

Γιάννης Καλλιάνος: «Έχω βγάλει τον γιο μου Σταμάτη Γονίδη»

Ο βουλευτής και μετεωρολόγος μίλησε για την προσωπική του ζωή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλεσμένος της Αθηναΐδος Νέγκα στο Action 24 ήταν ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας μεταξύ άλλων για την οικογένειά του.

«Οι ευθύνες είναι πάρα πολύ μεγάλες από τη στιγμή που μπαίνει ένα παιδί στην οικογένεια. Επομένως, περνάνε σε δεύτερη μοίρα οι βραδιές εκείνες που κάθεσαι αγκαλιά με τον άνθρωπό σου, βλέπεις DVD στην τηλεόραση, του χαϊδεύεις τα μαλλιά και του λες πόσο τον αγαπάς. Την ίδια στιγμή πλέον ανάμεσά σας είναι ένα παιδί που σπάει το ποτήρι στο πάτωμα» δηλώνει ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Το λέω αυτό χιουμοριστικά, θέλοντας να δείξω ότι προφανώς έχουν μπει άλλες υποχρεώσεις και προτεραιότητες στο ζευγάρι. Κάνουμε περισσότερη υπομονή, προσπαθώ, βοηθάνε και οι γονείς μου και τα πεθερικά μου. Είναι μία κατάσταση που πρέπει να συνδεθεί καλά, για να μην υπάρξουν προβλήματα» είπε, λέγοντας ότι παντρεύτηκε στα 42 του.

«Βλέπω φίλους που έχουν μεγάλα παιδιά. Είναι 44 χρονών, ο φίλος μου ο Ηλίας ας πούμε, και η κόρη του πάει Β’ Γυμνασίου. Έχει περάσει σε άλλο επίπεδο η ζωή του. Πηγαίνει ταξίδια με τη γυναίκα του, είναι πιο ήρεμος. Εγώ 3 η ώρα το πρωί κυνηγάω έναν άνθρωπο να τον βάλω να κοιμηθεί» εξομολογείται ο Γιάννης Καλλιάνος.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X