ΑΕΚ: Αποφόρτιση για Μουκουντί - Έκαναν ατομικό Μοχαμάντι και Φερνάντες

ΑΕΚ: Αποφόρτιση για Μουκουντί - Έκαναν ατομικό Μοχαμάντι και Φερνάντες
Photo Credits: INTIME

Ιδιαίτερα επιβαρυμένοι είναι οι δύο στόπερ της ΑΕΚ και σήμερα επέλεξαν να ακολουθήσουν πιο χαλαρό πρόγραμμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πρώτο παιχνίδι αφότου ανέβηκε πρώτη στη βαθμολογία της Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα με τους παίκτες του δουλεύουν αυτή την ώρα στα Σπάτα για να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την Κυριακή.

Στο σημερινό πρόγραμμα ακολούθησαν αποφόρτιση ο Ντομαγκόι Βίντα με τον Αρόλντ Μουκουντί. Τα δύο στόπερ της ΑΕΚ έχουν επιβαρυνθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα με διαδοχικά παιχνίδια και σήμερα βρήκαν την ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Κροάτης άσος ωστόσο δεν κρατιόταν και μετά από λίγο, αφού είδε ότι νιώθει καλά, βγήκε στο γήπεδο και ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα.

Παράλληλα, με ατομικό συνέχισαν τόσο ο Μίλαντ Μουκουντί που είναι εκτός από τον τραυματισμό και την επέμβασή του μετά το Μουντιάλ, αλλά και ο Πάολο Φερνάντες που τραυματίστηκε στο ματς με τον Πανσερραϊκ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X