Σκέψεις για διακοπή στη SL2 λόγω Αυγενάκη: Μοιράζει 1,7 εκατ. σε 24 ομάδες!

Σκέψεις για διακοπή στη SL2 λόγω Αυγενάκη: Μοιράζει 1,7 εκατ. σε 24 ομάδες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα… κάγκελα οι ομάδες της Superleague 2 με τα “ψίχουλα” που τους μοιράζει ο υφυπουργός Αθλητισμού, παίρνοντας και οι 24 μαζί, όσα σχεδόν μία ομάδα της SL 1!

“Βράζουν” οι παράγοντες των ομάδων της Superleague 2 και με το δίκιο τους. Και πώς όχι, όταν βλέπουν τον υφυπουργό Αθλητισμού να “ψαλιδίζει” τα χρήματα που έπαιρναν στο 1/3 δίνοντας πολλαπλάσια στις ομάδες της Stoiximan Super League από τα κέρδη της φορολογίας του στοιχήματος.

Συγκεκριμένα από τα 5,1 εκατ. ευρώ που επρόκειτο αρχικά να λάβουν οι 24 ομάδες της κατηγορίας (Οι Β ομάδες των Big4 βρίσκονται εκτός χρηματοδότησης, όπως και οι Απόλλων Λάρισας, Ηρόδοτος επειδή δεν αδειοδοτήθηκαν), έγιναν… εν μία νυκτί 1,7 εκατ. ευρώ.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε μία τους θα εισπράξει περί τις 70.000 ευρώ! Όλες μαζί δε, θα εισπράξουν μόλις 200.000 ευρώ περισσότερα από τα χρήματα που θα πάρει η Λαμία, ο Ιωνικός και οι άλλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Για να γίνει δε αυτό, θα υπάρξει τροποποίηση της σχετικής ΚΥΑ κι όπως είναι φυσικό οι παράγοντες των ΠΑΕ της SL 2 βρίσκονται στα… κάγκελα κι ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις. Μάλιστα δεν λείπουν οι φωνές ακόμα και για διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ μία άλλη τάση κάνει λόγο για μη αποδοχή των χρημάτων και έκδοση άκρως επιθετικής ανακοίνωσης.

Γι’ αύριο, Πέμπτη (2/2) είναι προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο στη SL 2 και το βέβαιο είναι πως θα είναι θυελλώδες, αφού αυτή τη στιγμή επικρατεί αναβρασμός.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X