Φουλ επίθεση του Light στον Λιάγκα: «Κατσαρίδες που βλέπατε παιδικό πoρνό στην εκπομπή σας!» (VIDEO)

Φουλ επίθεση του Light στον Λιάγκα: «Κατσαρίδες που βλέπατε παιδικό πoρνό στην εκπομπή σας!» (VIDEO)

Άρχισαν τα όργανα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κόντρα του Λιάγκα με τον Light έχει ξεκινήσει από πέρσι το καλοκαίρι, μετά τα όσα έγιναν στα Mad Awards και κατά καιρούς οι εντάσεις ανεβαίνουν. Ανεβαίνουν κυρίως με διάφορες αναρτήσεις του Light όπου επιτίθεται στην τηλεόραση και κυρίως στον Λιάγκα.

Χθες, ο Γιώργος Λιάγκας ασχολήθηκε με το πάνελ του με κάτι βίντεο που ανάρτησε ο Light, όπου κάποιοι θαυμαστές του δέρνουν έναν άνθρωπο γιατί έπεσε κατά λάθος με το ποδήλατο πάνω τους και εξυμνεί τη βία χαρακτηρίζοντας φλώρους όσους σοκάρονται.

Μάλιστα, στην εκπομπή ζήτησαν και παρέμβαση εισαγγελέα για αυτά τα βίντεο. Ο Light δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαντήσει και υπενθύμισε στον Λιάγκα ότι στην εκπομπή του μιλούσε για τις φωτογραφίες της 12χρονης στον Κολωνό πως τις έχει δει, ενώ σε παλιότερη εκπομπή του γελούσε με την σεξουαλική παρενόχληση μιας φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X