Ο Τζέιμς… γκρέμισε τον μύθο του Survivor - "Τσακωτός" στην καλύβα κορυφαίο όνομα του All Star! (VIDEO)

Ο Τζέιμς… γκρέμισε τον μύθο του Survivor - "Τσακωτός" στην καλύβα κορυφαίο όνομα του All Star! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιοι βρέθηκαν στην περίφημη καλύβα εκτός από τα ζευγάρια Καρολίνα-Πρίαμος και Σάκης-Μαριαλένα και για ποιο λόγο; Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αποκαλύπτει όσα δεν έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα.

Καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις εξελίξεις στον φετινό All Star κύκλο του reality επιβίωσης και αποκάλυψε το σκηνικό με τους συμπαίκτες του που είδε να προσπαθούν να κλέψουν φαγητό από την καλύβα ενός σεκιουριτά. Μάλιστα, μαζί του ήταν και δύο παίκτες που βρίσκονται και στο All Star!

«Εγώ αυτή την καλύβα τη γνωρίζω, γιατί εμείς πηγαίναμε εκεί για να τρώμε. Ήταν γύρω στα 300 μέτρα μέσα στο δάσος. Ήταν το ρουμάνικο Survivor, αν θυμάμαι καλά, κι όποτε βλέπαμε τη βάρκα με τους παίκτες να φεύγει, ξέραμε ότι εκεί είναι μόνος του ο σεκιουριτάς» ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Διαβάστε τη συνέχεια

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X