«Δεν θέλησε την επιστροφή του Αλεξανδρόπουλου ο Παναθηναϊκός»

«Δεν θέλησε την επιστροφή του Αλεξανδρόπουλου ο Παναθηναϊκός»
Photo Credits: INTIME

Αρνητικός είναι ο Παναθηναϊκός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Αλεξανδρόπουλος στην ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Πορτογαλία θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, με τον Παναθηναϊκό να μην επιθυμεί να τον πάρει ξανά ως δανεικό.

Καθόλου καλά δεν εξελίσσονται τα πράγματα για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο στη Σπόρτινγκ. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μέσος δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του τον Ρούμπεν Αμορίμ, με αποτέλεσμα ο τεχνικός των Πορτογάλων να επιθυμεί να τον δώσει κάπου δανεικό για να πάρει παιχνίδια.

Ωστόσο, επειδή ο Αλεξανδρόπουλος έχει αγωνιστεί ήδη με δύο ομάδες την τρέχουσα σεζόν δεν μπορεί να παίξει και με τρίτη και έτσι η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να πάει ως δανεικός είναι ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ της «O Jogo», ο Παναθηνααϊκός δεν θέλησε να πάρει πίσω τον Αλεξανδρόπουλο καθώς μπορεί να εκτιμά τον παίκτη, αλλά επιλέγει να δώσει βαρύτητα και ρόλο στο ρόστερ στους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με το κλαμπ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X