ΑΕΚ: Οι πιθανότητες για επιπλέον μεταγραφή - Τι περιμένουν στην Ενωση

ΑΕΚ: Οι πιθανότητες για επιπλέον μεταγραφή - Τι περιμένουν στην Ενωση

Μειώνονται οι πιθανότητες για επιπλέον κίνηση στις μεταγραφές από την ΑΕΚ και η περίπτωση του Μπρουκς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αλλά στην ΑΕΚ δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό το σενάριο να υπάρξει επιπλέον κίνηση στην αγορά, πέραν της προσθήκης του Φερνάντες. Ακόμα και μετά τη νίκη επί του Αρη, στη μίνι σύσκεψη που πραγματοποιείται έπειτα από κάθε ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν υπήρχε η αίσθηση πως υπάρχει κάτι στα σκαριά που να δρομολογείται από τους «κιτρινόμαυρους».

Τι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα που διαμορφώνονται μέχρι τώρα; Να υπάρξει κάποια ευνοϊκότερη προσέγγιση για κάποιους εκ των παικτών που έχουν προκριθεί από το σκάουτινγκ, αλλά για διάφορους λόγους δεν δύναται η ΑΕΚ να μπει τώρα στην απόκτηση τους. Υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τέτοιες περιπτώσεις και εάν αλλάξουν οι συνθήκες, μπορεί να γίνει κάτι. Όπως βέβαια και εφόσον προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα νέα προοπτική από την αγορά, όπως συμβαίνει συχνά στην εκπνοή των μεταγραφικών παραθύρων.

Πάντως, αποτελεί κοινό τόπο όλων των υπεύθυνων για τις μεταγραφές της ΑΕΚ, πως δεν χρειάζεται κάποια κίνηση πανικού. Εάν προκύψουν ευκαιρίες από παίκτες που έχουν τσεκαριστεί και εγκριθεί, η ΑΕΚ θα προχωρήσει. Ειδάλλως, δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα. Αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμα του Αλμέιδα, που θεωρεί πως καλύπτεται από τις επιλογές που έχει στο ρόστερ και ελπίζει να μην έχει θέματα με τραυματισμούς.

Ο Μπρουκς και οι άλλοι

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό, στην τελική σορτ λιστ της ΑΕΚ υπήρχαν τρεις κεντρικοί αμυντικοί. Η μία εξ αυτών των περιπτώσεων, ήταν ο Αμερικανός, Τζον Αντονι Μπρουκς. «Γερμανοτραφής», καθώς όλη την καριέρα του την έχει σε γερμανικές ομάδες (μεταξύ άλλων Χέρτα και Βόλφσμπουργκ), βρισκόταν σε διαδικασία αποδέσμευσης από την Μπενφίκα. Ο 30χρονος στόπερ, είχε πάει στους «αετούς» ως ελεύθερος στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά έκανε μόνο πέντε συμμετοχές και επιθυμούσε να αποχωρήσει.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X