Απάντηση της ΑΕΚ σε Δούκα: «Όποιος τολμά να μπλέξει την ΑΕΚ με την λέξη «ρατσισμός» να ξεπλένει το στόμα του με ροδόνερο»

ΑΕΚ: Πανέτοιμη για τη νίκη κορυφής (22:30) κόντρα στον Δούκα

Έντονη ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ στην ανάρτηση του Δούκα για ρατσιστικά σχόλια στον μεταξύ τους αγώνα Futsal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απορία και αγανάκτηση διάβασαν στην ΑΕΚ τα όσα ανέφερε η ομάδα του Δούκα για δήθεν ρατσιστική συμπεριφορά που δέχτηκαν από τιμ μάνατζερ της «Ένωσης», Μπεγκάι στον μεταξύ τους αγώνα Futsal.

Όπως είναι αυτονόητο η αντίδραση της «Ένωσης» ήταν άμεση και τεκμηριωμένη ξεκαθαρίζοντας φυσικά πως όποιος τολμά να μπλέξει την ΑΕΚ με την λέξη «ρατσισμός» θα πρέπει να πλένει το στόμα του με ροδόνερο.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, επισημαίνονται τα εξής:

1.Ο ΑΣΕΔ σκόπιμα και παραπλανητικά μέσω του αθλητή Κοντογιώργη και λοιπών αθλητών και στελεχών του πάγκου του, ζητάει φάουλ που δεν έχει γίνει στον Κοντογιώργη, ο οποίος απλά χάνει την ισορροπία του και πέφτει πάνω στην μπασκέτα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο αγώνα. Εξάλλου οι διαιτητές δεν έδωσαν τίποτα και η μπάλα ήταν στη συνέχεια της ΑΕΚ.
Ακολούθως ο Σεϊτί του Δούκα πάει να ζητήσει τον λόγο για την παραπάνω φάση του δήθεν φάουλ και σπρώχνει τον Πάνου. Παρεμβαίνει ο Μπεγκάι και απωθεί τον Σεϊτί. Μετά έρχεται ο Φουμάσα του Δούκα και πάει να μπει στη μέση, απωθεί τον Βιτίνιο χωρίς κανένα λόγο και στο σημείο εκείνο τον σπρώχνει ο Μπεγκάι. Ρατσιστική φράση δεν εκστομίστηκε ΠΟΤΕ και δεν ακούστηκε ΠΟΤΕ και μάλιστα οι διαιτητές δεν έχουν αναφέρει και τίποτα τέτοιο στο φύλλο αγώνα, πολύ απλά επειδή ΔΕΝ υπήρξε.

2.
Διαιτητή ο Μπεγκάι δεν έσπρωξε. Έχουν απομονώσει φωτογραφία και προσπαθούν να το δείξουν ως σπρώξιμο. Κατα την αποχώρηση του Μπεγκάι από το γήπεδο, δέχθηκε επίθεση από τον τερματοφύλακα του Δούκα, Ζέρβα, ο οποίος τον αποκάλεσε «ρε βλάκα».
Στο σημείο αυτό παρενέβη χωρίς λόγο ο υπεύθυνος ασφαλείας του Δούκα, Τασσόπουλος που επιχείρησε να απομακρύνει εκτός αγωνιστικού χώρου τον Μπεγκάι. Και πάλι έχουν απομονώσει φωτό και καθώς τον πάει καροτσάκι έξω, του κάνει κίνηση ο Μπεγκάι «μην με σπρώχνεις, μην με ακουμπάς, μην με τραβάς» και προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από αυτόν.

3.
Μιλάνε για διαιτησία όταν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, δεν μας δίνει καθαρό φάουλ υπέρ μας και θα πηγαίναμε σε μακρινό πέναλτι.

Γενικά όμως η διαιτησία είχε ακριβοδίκαιη διάθεση. Όποιος τολμά να εμπλέκει την ΑΕΚ, τη μάνα των προσφύγων, στην ίδια πρόταση με τη λέξη «ρατσισμός», να ξεπλένει το στόμα του με ροδόνερο..

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X