Ασταμάτητος: Ο Άρης… Πειραιά τα έβαλε με ΕΡΤ και Βαρούχα! (VIDEO)

Ασταμάτητος: Ο Άρης… Πειραιά τα έβαλε με ΕΡΤ και Βαρούχα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ασταμάτητος ο Άρης... Πειραιά τα έβαλε με ΕΡΤ και Βαρούχα επειδή είπε πως δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Φαμπιάνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν σταματιέται με τίποτα ο Άρης… Πειραιά που τα έβαλε με ΕΡΤ και Βαρούχα, διότι ο τελευταίος υποστήριξε πως δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι στη φάση του Φαμπιάνο.

Η ΠΑΕ Άρης, λοιπόν, με νέα ανακοίνωσή της εξαπέλυσε πυρά κατά της Δημόσιας τηλεόρασης και του Παναγιώτη Βαρούχα. «Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι τα βλέπει όπως τον… βολεύει», αναφέρει αυτή μεταξύ άλλων.

Οι «κιτρινόμαυροι» χαρακτηρίζουν «κωμικό» τον καθηγητή διαιτησίαςκαι καλούν την ΕΡΤ να σεβαστεί «κάθε Έλληνα πολίτη που σας πληρώνει».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Προς Δημόσια Τηλεόραση: Φτάνει πια με τις μπαρούφες του δήθεν καθηγητή διαιτησίας που φιλοξενείτε κάθε Κυριακή βράδυ στην αθλητική σας εκπομπή.

Είναι ντροπή η «Αθλητική Κυριακή» που καθιέρωσε ο αείμνηστος Γιάννης Διακογιάννης να ευτελίζεται από τον Βαρούχα που έχει καταντήσει πλέον κωμικός. Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι τα βλέπει όπως τον… βολεύει.

Και κάτι τελευταίο προς την Δημόσια Τηλεόραση: σοβαρευτείτε. Σεβαστείτε κάθε Έλληνα πολίτη που σας πληρώνει. Αν σας ενδιαφέρει να ανεβάσετε λίγο και τα νούμερα σας…»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας στηλιτεύουν τη φάση όπου υποστηρίζουν πως δεν καταλογίστηκε πέναλτι του τερματοφύλακα Αθανασιάδη της ΑΕΚ στον Φαμπιάνο με την απάντηση της «Ένωσης» να έρχεται άμεσα.

Τι είπε ο Βαρούχας στην ΕΡΤ

Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Άρη στη φάση του 52ου λεπτού όπως είπε ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή»:

«Εδω βλέπουμε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, βγαίνει, κάνει έξοδο, πρωτα βρίσκει τη μπάλα και στη συνέχεια υπάρχει επαφή με τον αντίπαλό του. Δεν βγαίνει αντικανονικά, είναι σωστή η επέμβασή του, σωστά δεν δόθηκε παράβαση που θα ήταν πέναλτι.»


Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X