
Ο προπονητής Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στο σερί 15-0 της ΑΕΚ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου
Ο προπονητής Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στο σερί 15-0 της ΑΕΚ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, το οποίο χαρακτήρισε κομβικό για την έκβαση της αναμέτρησης.
Ο Βασίλης Σπανούλης είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Θεωρώ, ότι στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, κάναμε πολλά ξεμαρκάριστα σουτ που δεν ευστοχήσαμε, η άμυνά μας ήταν καλή από τη στιγμή που δεχθήκαμε μόλις 31 πόντους. Ενώ, λοιπόν, είπαμε στο ημίχρονο να μπούμε με παραπάνω ενέργεια και ένταση, πραγματικά μπήκαμε με τη χειρότερη προσέγγιση.
Σε ένα τέτοιο αγώνα δεν μπορείς να μπαίνεις στο δεύτερο ημίχρονο και η αντίπαλη ομάδα να σου κάνει σερί 15-0. Πιστεύω, ότι αυτό ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο. Από εκεί και έπειτα παίξαμε πάρα πολύ εγωιστικά. Δεν πήραμε καλές επιλογές και όταν ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι, χάσαμε ένα κομβικό καλάθι με τον Λεωνίδα (σ.σ Κασελάκη) και αντί η διαφορά να πάει στους 2 πήγε στους 6.
Σε αυτό το ημίχρονο μαζί με το παιχνίδι στη Ρίτας, παίξαμε το χειρότερο μπάσκετ που έχουμε παίξει στη σεζόν. Πολύ αγχωτικό μπάσκετ, που δεν μου αρέσει καθόλου και πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε σήμερα.
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, και εμείς τώρα καλούμαστε να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα που είναι εκτός της νοοτροπίας και της φιλοσοφίας μου.
Θέλω να δούμε το βίντεο και να αναλύσουμε το παιχνίδι με τους παίκτες γιατί πραγματικά, δεν με ενδιαφέρει η νίκη ή η ήττα, αλλά το δεύτερο ημίχρονο και ο τρόπος που προσεγγίσαμε το ματς είναι τελείως εκτός της φιλοσοφίας μου. Σιχαίνομαι το ατομικό μπάσκετ. Όλοι να παίζουν για τον εαυτό τους. Εδώ στο Περιστέρι θέλουμε να παίζουμε, όπως έχουμε δείξει πολλές φορές, ομαδικό μπάσκετ»
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Πολλά νεύρα για το νέο αποτυχημένο πραξικόπημα!
- Η ΑΕΚ έδειξε το δρόμο, ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην έχουμε χειρότερα!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η στιγμή που ξεπερνιέται κάθε όριο χυδαιότητας και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πετά φούστα στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ (VIDEO)
- ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα παρακολουθεί Μαρτίνεζ



Αν δεν υπήρχε (και) εκεί…

Αθλητικός διευθυντής Τότεναμ: «Η αποχώρηση Κόντε ήταν η καλύτερη επιλογή- Θα στηρίξουμε τον Στελίνι»

Η Μπαρτσελόνα βρίσκει μπελά από την… Μπόλτον λόγω Μάρκος Αλόνσο

Ανώδυνη ήττα για τον Προμηθέα Πατρών στο Eurocup πριν την ΑΕΚ

Εθνική Νέων: Γλέντι στον αγωνιστικό χώρο μετά τη σπουδαία πρόκριση στο Euro 2023 (VIDEO)