Με Γκαρσία-Ελίασον η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη! (ΦΩΤΟ)

Με Γκαρσία-Ελίασον η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Επιστρέφουν στην αποστολή της ΑΕΚ οι Λιβάι Γκαρσία και Νίκλας Ελίασον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους Λιβάι Γκαρσία και Νίκλας Ελίασον να επιστρέφουν στην αποστολή.

Ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έχασε το ματς με τον Ιωνικό λόγω ενοχλήσεων, προπονείται κανονικά από την Πέμπτη και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Παράλληλα, στην αποστολή επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στην Τρίπολη στον αγώνα με τον Αστέρα στις αρχές Νοεμβρίου ο Νίκλας Ελίασον.

Εκτός αποστολής είναι ο Μίλαντ Μοχαμάντι που συνεχίζει την αποθεραπεία του και ο Πάολο Φερνάντες ο οποίος υπέστη θλάση στον αγώνα-ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο και Ελίασον.

Με Γκαρσία-Ελίασον η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη! (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X