Super League: Πέρασε η πρόταση του Αστέρα Τρίπολης για τουλάχιστον έναν Έλληνα σε κάθε ενδεκάδα!

Super League: Πέρασε η πρόταση του Αστέρα Τρίπολης για τουλάχιστον έναν Έλληνα σε κάθε ενδεκάδα!
Photo Credits: INTIME

Τι πρότεινε ο Αστέρας Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρόταση του Αστέρα Τρίπολης για την «ελληνοποίηση» της Super League πέρασε ομόφωνα από τις ομάδες της Super League και σε επόμενο Δ.Σ. θα ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα για την εφαρμογή της.

Στο τελευταίο Δ.Σ. της Superleague εκτός από την έγκριση της πρότασης τη Stoiximan για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος και τον ορισμό του προγράμματος μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου έπεσε στο τραπέζι και το ζήτημα της «ελληνοποίησης» των ομάδων. Ο Αστέρας Τρίπολης έφερε στην επιφάνεια το ζήτημα για θέσπιση μίνιμουμ αριθμού γηγενών ποδοσφαιριστών και το αίτημα των Αρκάδων πέρασε ομόφωνα!

Οι κιτρινομπλέ πρότειναν την παρουσία τουλάχιστον ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ενδεκάδα κάθε ομάδας της Superleague και συνολικά τριών στο φύλλο αγώνος. Τα δεδομένα για την εφαρμογή της πρότασης του Αστέρα θα ξεκαθαρίσουν σε επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X