Κύπελλο Ελλάδας: Σε Βόλο ή εξωτερικό ο τελικός

Κύπελλο Ελλάδας: Σε Βόλο ή εξωτερικό ο τελικός
Photo Credits: INTIME

Πού αναμένεται να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πρόκρισεις του ΠΑΟΚ και της Λαμίας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας «έκαψαν» το σενάριο για τελικό στην Αθήνα και πλέον ανοίγει ο δρόμος για τελικό σε Βόλο ή εξωτερικό.

Ο λόγος είναι ότι ο ένας τουλάχιστον φιναλίστ του Κυπέλλου δεν θα είναι από την Αθήνα, ενώ ο άλλος θα προκύψει από το ευγάρι Ολυμπιακού-ΑΕΚ.

Όσο για την έδρα που θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός; Όπως αναφέρει η προκήρυξη, αν προκρίνονταν ομάδες της Αθήνας, ο τελικός θα γινόταν στο ΟΑΚΑ. Το σενάριο αυτό ήδη «κάηκε». Αν προκρίνονταν  ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο τελικός θα γινόταν στη Θεσσαλονίκη. Κι αυτό το ενδεχόμενο «κάηκε».

Σε περίπτωση που έχουμε ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης, που είναι και το πιο πιθανό, εφόσον φυσικά ο ΠΑΟΚ προκριθεί επί της Λαμίας, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να θυμίσουμε το… κακό προηγούμενο του τελικού του 2017, με τα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Μιλάμε για ένα γήπεδο που είναι πολύ δύσκολο να αστυνομευτεί αν βρεθούν 20.000 εκδρομείς από κάθε πλευρά κι ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η λύση του εξωτερικού!

Πρόκειται άλλωστε για κάτι που ορίζει και η προκήρυξη του Κυπέλλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Η ΕΠΟ επίσης δύναται να αποφασίσει ως έδρα του τελικού, γήπεδο που ανήκει σε ξένη ομοσπονδία».

Κύπελλο Ελλάδας: Σε Βόλο ή εξωτερικό ο τελικός

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X