«Συντετριμμένη» η πεθερά της Σακίρα με τον χωρισμό της τραγουδίστριας με τον Πικέ

«Συντετριμμένη» η πεθερά της Σακίρα με τον χωρισμό της τραγουδίστριας με τον Πικέ

Ο χωρισμός έχει γίνει σήριαλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον γύρο του διεθνών μέσων και των social media κάνει τα τελευταία 24ώρα η χειρονομία της μητέρας του Ζεράρ Πικέ προς την Σακίρα προκειμένου να σωπάσει.

Στο βίντεο η Μονσεράτ Μπερναμπέου φαίνεται να δυσανασχετεί με όσα λέει η τραγουδίστρια και να της πιάνει το πρόσωπο, προσπαθώντας να την κάνει να σωπάσει. Ωστόσο, η Σακίρα συνεχίζει με την μητέρα του Πικέ να  βάζει το δείκτη του χεριού μπροστά στο στόμα της, δείχνοντάς της ότι πρέπει να σταματήσει.

Το βίντεο πυροδότησε σχόλια για τη σχέση που είχε η Σακίρα με την πεθερά της, με την οποία φαίνεται να μην έχουν και την καλύτερη σχέση. Μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ, η Daily Mail είχε αναφέρει ότι «άρχισε να κατασκευάζει τοίχο για να χωρίσει το σπίτι της από το σπίτι της πρώην πεθεράς της».«Η Σακίρα είπε στα παιδιά της να μην αποκαλούν “γιαγιά” την Μονσεράτ»

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X