Βιλγιάνεν: «Το παιχνίδι στην Λεωφόρο το σημαντικότερο στη καριέρα μου»

Βιλγιάνεν: «Το παιχνίδι στην Λεωφόρο το σημαντικότερο στη καριέρα μου»
Photo Credits: INTIME

«Το παιχνίδι στην Λεωφόρο το σημαντικότερο στη καριέρα μου», δήλωσε ο Βιλγιάνεν που θα διαιτητεύσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρι Βιλγιάνεν που θα διαιτητεύσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Φινλανδίας ανέφερε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η σημαντικότερη στην καριέρα του.

Στις 19:30 ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στην Λεωφόρο στη ρεβάνς της νίκης με 2-0 των «ασπρόμαυρων» στη Τούμπα θέλοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Το ντέρμπι αυτό θα διευθύνει ο Πέτρι Βιλγιάνεν, με τον Φινλανδό διαιτητή μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας του να κάνει λόγο για το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας του.

Αναλυτικά ο Βιλγιάνεν ανέφερε τα εξής: «Φυσικά, το παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Europa League ήταν μία σπουδαία εμπειρία (αναφέρεται στο Ντάνταλκ – Μόλντε τον Οκτώβριο του 2020), αλλά το παιχνίδι αυτό είναι το σημαντικότερο στην καριέρα μου. Το παιχνίδι του ελληνικού Κυπέλλου είναι μία μεγάλη απόδειξη πως μπορώ να τα πάω καλά σε αυτό το επίπεδο αλλά και πως τα πράγματα πάνε καλά στη φινλανδική διαιτησία.

Ο στόχος μου είναι να φτάσω όσο μια μακριά γίνεται στην διαιτητική μου καριέρα. Είναι καλό να περπατάς στα βήματα του Ματίας (σ.σ Γκεστράνιους) και προσπαθώ να φτάσω όσο πιο μακριά, γιατί όχι και ακόμα και πιο μακριά από ό,τι προχώρησε ο ίδιος».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X