«Προχωρημένες συζητήσεις της Τουλούζ με AEK για τον Ισιάγκα Σιλά»

«Προχωρημένες συζητήσεις της Τουλούζ με AEK για τον Ισιάγκα Σιλά»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα η Τουλούζ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ελληνική ομάδα, την ΑΕΚ πιθανολογούν, για την παραχώρηση του Σιλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βούληση του παίκτη και του Ντάμιεν Κομόλι είναι να βρουν συμφωνία πριν τις 31 Ιανουαρίου, οπότε και θα κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι «τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τρεις σύλλογοι βρίσκονται στη σειρά για να υποδεχθούν τον Σιλά , συμπεριλαμβανομένου ενός συλλόγου της πρώτης κατηγορίας του Βελγίου και μιας ομάδας από την Ελλάδα».

Επισημαίνουν ότι «οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες, ειδικά από τη στιγμή που ο διεθνής της Γουινέας θα φτάσει στο τέλος του συμβολαίου του τον Ιούνιο του 2023. Επομένως, η Τουλούζη θα μπορούσε να ανακτήσει μια μικρή αποζημίωση αυτόν τον χειμώνα και ο παίκτης να αποχωρήσει».

Ο 29χρονος αριστερός μπακ της Τουλούζ, ανήκει στους Γάλλους από το 2012. Έχει περάσει κάποιες χρονιές ως δανεικός σε Λανς και Αζαξιό, όμως φέτος είναι ο βασικός μπακ στα πλάνα του Φίλιπ Μοντανιέ.

Ο Ισιάγκα Σιλά, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γουινέας, με την οποία μάλιστα έχει αγωνισθεί 70 φορές πετυχαίνοντας και 3 γκολ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X