Πιθανή τιμωρία του Ρονάλντο και άλλων πρώην παικτών της Γιουβέντους λόγω του σκανδάλου

Πιθανή τιμωρία του Ρονάλντο και άλλων πρώην παικτών της Γιουβέντους λόγω του σκανδάλου
Photo Credits: INTIME

Με τιμωρία κινδυνεύουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και άλλοι πρώην παίκτες της Γιουβέντους μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τη «Μεγάλη Κυρία»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αποκλεισμό 30 ημερών κινδυνεύουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζόρτζιο Κιελίνι, Πάουλο Ντιμπάλα και Ντέγιαν Κουλουσέφσκι μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τη Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, αυτοί οι ποδοσφαιριστές λέγεται πως έλαβαν μισθούς εκτός των επίσημων καταγεγραμμένων οικονομικών στοιχείων, έχοντας συμφωνήσει μείωση αποδοχών κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αν αποδειχτεί ότι ήταν εν γνώσει τους συνεργοί, μπορεί να τιμωρηθούν με αποκλεισμό 30 ημερών. Οι Ιταλοί, με τη σειρά τους είναι πιθανό να ζητήσουν από την FA (αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία) και τις άλλες ομοσπονδίες την εφαρμογή της τιμωρίας.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X