Πήρε την Μπαρτσελόνα από το χέρι και την έστειλε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας ο Ντεμπελέ!

Πήρε την Μπαρτσελόνα από το χέρι και την έστειλε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας ο Ντεμπελέ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Μπαρτσελόνα τα… χρειάστηκε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ των δέκα παικτών, όμως το γκολ του Ντεμπελέ (1-0), έστειλε τους «μπλαουγκράνα» στα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με την Ρεάλ Σοσιεδάδ να μένει με 10 παίκτες στο 40ο λεπτό, αφού ο Μπράις Μέντες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα. Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι Καταλανοί έψαξαν το γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Ουσμάν Ντεμπελέ στο 52ο λεπτό να ανοίγει το σκορ «γράφοντας» το 1-0 για την Μπαρτσελόνα.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Σοσιεδάδ ρίσκαρε για το γκολ της ισοφάρισης και… τρόμαξε την Μπαρτσελόνα, με τους Βάσκους να χάνουν τεράστιες ευκαιρίες για την ισοφάριση. Αποκορύφωμα ήταν η τεράστια ευκαιρία το Ολασαγκάντι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τερ Στέγκεν να αποκρούει με υπερένταση την προσπάθεια του νεαρού χαφ της Σοσιεδάδ. Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με την Μπαρτσελόνα να πανηγυρίζει μια αγχωτική πρόκριση στα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X