Η Παρί ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για τον Σκρίνιαρ

Η Παρί ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για τον Σκρίνιαρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ έχει αποφασίσει να μην αποδεχθεί την πρόταση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ιντερ, μολονότι είναι βασική επιλογή του Σιμόνε Ιντζάγκι για το κέντρο της άμυνας των «νερατζούρι».

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσέγγισε το καλοκαίρι την Ιντερ για τον 27χρονο Σλοβάκο διεθνή αμυντικό, αλλά η ομάδα του Μιλάνου δεν θέλησε να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε τριετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι και αύξηση των αποδοχών του στα οκτώ εκ. ευρώ.

Ο ίδιος όμως έχει αποφασίσει να απορρίψει την πρόταση της Ιντερ και ξεκίνησε νέες επαφές με την πρωταθλήτρια Γαλλίας, όπως επιβεβαίωσε σχετικά ο ατζέντης του, Ρομπέρτο Σιστίτσι: «Εχουμε ξεκαθαρίσει στην Ιντερ πως ο Μίλαν δεν πρόκειται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο και θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του».

Η Παρί, μάλιστα θέλει να αποκτήσει άμεσα τον Σκρίνια και έχει ξεκινήσει επαφές με την Ίντερ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σλοβάκου αμυντικού, που έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από τους «νερατζούρι».

Ο διεθνής στόπερ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Ζίλινα και αγωνίστηκε αρχικά στην Ιταλία για 1,5 χρόνο στη Σαμπντόρια, για να καταλήξει τελικά στην Ιντερ, με την οποία έχει 236 εμφανίσεις, έχοντας σκοράρει 11 γκολ και μοιράσει και 4 ασιστ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X