Χαμός στις Σέρρες στην υποδοχή της ΑΕΚ - Συνθήματα και καπνογόνα! (VIDEO)

Χαμός στις Σέρρες στην υποδοχή της ΑΕΚ - Συνθήματα και καπνογόνα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αποθεωτικής υποδοχής έτυχε στις Σέρρες η αποστολή της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπεσαν τα… τείχη στις Σέρρες κατά την υποδοχή της αποστολής της ΑΕΚ που αύριο Τετάρτη (25/1) αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στη ρεβάνς των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν ραντεβού και υποδέχθηκαν τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος με συνθήματα και καπνογόνα τόνωσε το ηθικό των παικτών στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου που η Ένωση διεκδικεί με αξιώσεις.

Ο κόσμος ζήτησε με τα συνθήματά του το νταμπλ βλέποντας μία ομάδα που μέσα στον αγωνιστικό χώρο αποδίδει εξαιρετικά τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Όσο για την αντίδραση των παικτών, παντού χαμόγελα και εξαιρετική διάθεση βλέποντας πως ο κόσμος της ΑΕΚ συσπειρώνεται γύρω από την ομάδα στην τελική ευθεία της σεζόν.

Παρά πολύς κόσμος στην υποδοχή, η αστυνομία βοήθησε ούτως ώστε η αποστολή της ΑΕΚ να φθάσει συντεταγμένα στο ξενοδοχείο.

Όπως προκύπτει στην υποδοχή της αποστολής της ΕΚ βρέθηκαν πολλά πιτσιρλικια και οι παίκτες αναμένεται σε λίγο να βγουν ούτως ώστε να ευχαριστήσουν τον κόσμο. Ωστόσο αυτό θα γίνει με μεγάλη προσοχή.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X