Θέλει να αντικαταστήσει τον Σκρίνιαρ με τον Μιλένκοβιτς η Ίντερ

Θέλει να αντικαταστήσει τον Σκρίνιαρ με τον Μιλένκοβιτς η Ίντερ
Photo Credits: INTIME

Στο πρόσωπο του Νίκολα Μιλένκοβιτς της Φιορεντίνα έχει βρει τον αντικαταστάτη του Μίλαν Σκρίνιαρ, ο οποίος παίρνει μεταγραφή στην Παρί, η Ίντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να αποκτήσει τον Νίκολα Μιλένκοβιτς επιθυμεί η Ίντερ.

Στην αγορά για κεντρικό αμυντικό έχει βγει η Ίντερ, μετά τη μεταγραφή του Μίλαν Σκρίνιαρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, οι «νερατζούρι» έχουν βρει τον εκλεκτό, με τον Νίκολα Μιλένκοβιτς να είναι αυτός που επιθυμούν για αντικαταστάτη του Σλοβάκου στόπερ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ιταλοί ασχολούνται με τον Σέρβο αμυντικό καθώς είχαν στραφεί και το καλοκαίρι σε αυτόν, αλλά οι απαιτήσεις των «Βιόλα» απομάκρυναν την Ίντερ για να συζητήσει περαιτέρω.

Τώρα, το ιταλικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ Piero Ausilio, έχει συμφωνήσει ήδη τους προσωπικούς όρους με τον Fali Ramadani, μάνατζερ του παίχτη, και αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα τα βρουν στο οικονομικό οι δύο πλευρές, καθώς το καλοκαίρι η Φιορεντίνα ζητούσε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X