Θύμα διάρρηξης ο Κολάσινατς, στο σπίτι την ώρα της εισβολής η σύζυγος και η κόρη του

Θύμα διάρρηξης ο Κολάσινατς, στο σπίτι την ώρα της εισβολής η σύζυγος και η κόρη του
Photo Credits: INTIME

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Σεάντ Κολάσινατς, καθώς ληστές μπήκαν στο σπίτι του τη στιγμή που εκείνος αγωνιζόταν απέναντι στη Ρεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Σεάντ Κολάσινατς, καθώς ληστές μπήκαν στο σπίτι του τη στιγμή που εκείνος αγωνιζόταν απέναντι στη Ρεν με τη φανέλα της Μαρσέιγ, με την σύζυγο και την κόρη του να είναι παρούσες.

Περιπέτεια για τον Σεάντ Κολάσινατς στην Μασσαλία!

Ο Βόσνιος αριστερός μπακ της Μαρσέιγ, τη στιγμή που αγωνιζόταν στο ματς Κυπέλλου απέναντι στη Ρεν, έπεφτε θύμα ληστείας καθώς το σπίτι του παραβιαζόταν από διαρρήκτες.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό από τα γαλλικά Μέσα ενημέρωσης εντός της οικίας βρίσκονταν η σύζυγος και η κόρη του οι οποίες παρότι δεν δέχθηκαν σωματική βία, είναι σοκαρισμένες.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ποδοσφαιριστής του γαλλικού πρωταθλήματος πέφτει θύμα ληστείας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο καθώς, το 2021 τόσο ο Μαρκίνιος, όσο και ο Τόκο-Εκαμπί είχαν βιώσει μια ανάλογη κατάσταση.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X