Survivor Αll Star: Ο παίκτης που «πρόδωσε» στην παραγωγή τις κρυφές συναντήσεις Καρολίνας – Μάριου (VIDEO)

Survivor Αll Star: Ο παίκτης που «πρόδωσε» στην παραγωγή τις κρυφές συναντήσεις Καρολίνας – Μάριου (VIDEO)

Αυτός είναι ο παίκτης που «πρόδωσε» στην παραγωγή τις κρυφές συναντήσεις Καρολίνας – Μάριου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πρώτο θέμα συζήτησης έχει εξελιχθεί το ειδύλλιο Μάριου-Πρίαμου Ιωαννίδη και Καρολίνας Καλύβα, με τους δύο παίκτες να έρχονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στο Συμβούλιο του Νησιού όταν στο τραπέζι έπεσαν οι «μυστικές» τους συναντήσεις στη ζούγκλα αλλά και η ύπαρξη σχέσης της δεύτερης εκτός Survivor.

Όπως έχει επιβεβαιωθεί και από φωτογραφίες, η Καρολίνα είναι σε σχέση με τον πρώην παίκτη του Survivor Μπο, ενώ και ο Μάριος μπήκε στο παιχνίδι δεσμευμένος, όντας σε σχέση με την επίσης πρώην παίκτρια Ελευθερία Ελευθερίου. Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τους δυο τους να… έρθουν κοντά.

Και μπορεί κατά τις πρώτες ημέρες του φλερτ τους να είχαν καταφέρει να μην κινήσουν υποψίες στο περιβάλλον των ομάδων τους, όμως ένας εκ των παικτών δεν άργησε να τους πιάσει στο ραντάρ του. Από ανθρώπους της παραγωγής επιβεβαιώνεται ότι η ενημέρωση της σχεδόν καθημερινής επαφής Μάριου και Καρολίνας στη ζούγκλα δεν ήρθε από κάποιο μέλος του συνεργείου, ούτε από κάποιον ντόπιο, αλλά εκ των έσω!

Διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X