Ο Κυριάκος Κυριάκος προσπάθησε να απαντήσει στον Καραλή και... απέτυχε οικτρά!

Ο Κυριάκος Κυριάκος προσπάθησε να απαντήσει στον Καραλή και... απέτυχε οικτρά!
Photo Credits: INTIME

Με το ζόρι να ασχοληθούν με την ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Κυριάκος δεν κατάφερε να βρει κάτι να πει στον Γιάννης Καραλή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ θέλει και ασχολείται συνέχεια με την ΑΕΚ.

Δεν εξηγείται αλλιώς πώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά από κάθε παιχνίδι αισθάνεται ότι έχει δύο πρωταθλήματα, πεντε Κύπελλα, μερικά διηπειρωτικά και άλλα τόσα Ιντερτότο. Είναι προφανές πως επιδιώκει να κάνει ένα Mind game ώστε να πυροδοτήσει το κλίμα και με την ομάδα του – η οποία δεδομένα έχει ανακάμψει και παίρνει αποτελέσματα- να αποδυναμώσεις πνευματικά τους αντιπάλους του.

Ο Διεθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ απαντά στα οικτρά σχόλια του Ραζβάν Λουτσέσκου για το τι… κάνουν οι άλλοι με τα καινούρια γήπεδα. Στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καραλής αναφέρεται στην έννοια του Μυθομανή και του Παθολογικού Ψεύτη, ενώ είναι και ένα υστερόγραφο «για εμένα η επιστήμη δεν υπάρχει».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Κυριάκος Κυριάκος προσπάθησε να απαντήσει στον Καραλή και… απέτυχε οικτρά.

«Η αξία της άποψης δεν μετριέται από το πόσοι συμφωνούν μαζί σου, αλλά από την αδυναμία όσων διαφωνούν να βρουν ένα έστω κανονικό επιχείρημα εναντίον σου.

ΥΓ. Πως λέγεται κάποιος που χρειάζεται να γκουγκλάρεις για να θυμηθείς που δουλεύει, που κατηγορεί έναν προπονητή που του’ χει κλείσει πολλάκις το σπίτι πως ψάχνει τρικ για να γίνει το …επίκεντρο της προσοχής, μετά από μια ακόμη εμφατική εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι; Θα μας ψοφήσετε ρε σατανάδες!», έγραψε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X