Αλμέιδα: «Ευτυχισμένος που έχω πίσω τον Γκατσίνοβιτς - Για αυτό έβγαλα τον Φαν Βέερτ»

Αλμέιδα: «Ευτυχισμένος που έχω πίσω τον Γκατσίνοβιτς - Για αυτό έβγαλα τον Φαν Βέερτ»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ιωνικός - ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον «χαρακτήρα» που έδειξε η ΑΕΚ στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα στη Συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Νεάπολης, όπου η Ενωση επικράτησε 2-1 παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

«Εγώ θεωρώ ότι τον χαρακτήρα πρέπει να τον έχουμε πάντα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος είχε ένα πλεονέκτημα, μπόρεσε και προηγήθηκε και εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι έτσι όπως έπρεπε να μπούμε. Το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δύσκολο για εμάς και καταφέραμε να μπούμε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε υπομονή γιατί τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή πήγανε καλά και καταφέραμε να διασπάσουμε τις γραμμές του αντιπάλου, που στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό που τα καταφέραμε και όντως αυτή η ανατροπή δείχνει χαρακτήρα», σημείωσε αρχικά.

Υστερα ρωτήθηκε για την αλλαγή του Φαν Βέερτ ενώ οι «κιτρινόμαυροι» ήταν πίσω στο σκορ. «Πολλές φορές όταν κάνεις κάποιες αλλαγές, είτε βγαίνουν καλά είτε δεν βγαίνουν. Κατάλαβα ότι σε έναν μικρό αγωνιστικό χώρο με πολλούς αντιπάλους στο κέντρο, δε μας χρειαζόταν τόσο ένας σέντερ φορ αλλά παίκτες από τις πίσω γραμμές. Ολα τα παιδιά που ήταν στον αγωνιστικό χώρο, είτε ο Γκατσίνοβιτς, είτε ο Φερνάντες, είτε ο Τσούμπερ είτε ο Πέτρος (σ.σ. Μάνταλος) βοήθησαν σε αυτό. Αν παίζαμε με σέντερ φορ ενδεχομένως να πηγαίναμε σε σέντρες και ο αντίπαλος είχε ύψος στην άμυνά του. Επαναλαμβάνω όμως ότι άλλες φορές οι αλλαγές βγαίνουν και άλλες όχι».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον Γκατσίνοβιτς που επέστρεψε στη δράση, όπου ανέφερε ότι «πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, πρώτα γιατί είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και εξαιρετικός επαγγελματίας. Τον βλέπαμε εδώ και μέρες ότι είναι σε καλή κατάσταση. Πραγματικά μπήκε πολύ καλά, με ένταση, γρήγορος και αποφασιστικός. Ισως σε κάποιες φάσεις να ήταν λίγο ανακριβής όμως αυτό είναι φυσιολογικό. Χαίρομαι πολύ για αυτόν».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X