ΑΕΚ: Εμπιστοσύνη στη νέα γενιά- Ξεχώρισε ο 18χρονος Κονίδης στη νίκη επί του Ηρακλή

ΑΕΚ: Εμπιστοσύνη στη νέα γενιά- Ξεχώρισε ο 18χρονος Κονίδης στη νίκη επί του Ηρακλή

Η ΑΕΚ πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού με τον Άκη Χατζηαντωνίου να δείχνει έμπρακτα εμπιστοσύνη στους νέους αθλητές του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έφυγε νικήτρια για δεύτερη φορά από την έδρα του Ηρακλή επικρατώντας με 3-1 σετ, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα.

Ένα αποτέλεσμα που την έφερε στην 2η θέση της βαθμολογίας της Preleague συνεχίζοντας έτσι την πορεία της προς την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Πρόσωπο του αγώνα για την «Ένωση» ήταν ο νεαρός Βασίλης Κονίδης ο οποίος κλήθηκε να καλύψει το κενό του τραυματία Νίκου Παλέντζα και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο προπονητής της ΑΕΚ, εμπιστεύτηκε στον 18χρονο παίκτη την θέση του βασικού και ο ίδιος φρόντισε με την παρουσία να τον δικαιώσει αλλά και να δείξει για μια ακόμη φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις σε ανδρικό αλλά και σε επίπεδο ακαδημιών. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Άκης Χατζηαντωνίου δεν είναι η πρώτη φορά που εμπιστεύεται τα νέα παιδιά του καθώς φέτος έχουν αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα επίσης και οι Άγγελος Χαλίλης αλλά και ο Νικόλαος Καβαρινός. Τρεις παίκτες στους οποίους η ΑΕΚ ποντάρει πολλά για το μέλλον.

Ο Άγγελος Χαλίλης είναι γεννημένος το 2005, αγωνίζεται ως Κεντρικός και είναι ο νεαρότερος φέτος που έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα. Ο Βασίλης Κονίδης είναι γεννημένος το 2004 και αγωνίζεται ως Ακραίος και Διαγώνιος. Ο Νικόλαος Καβαρινός είναι ακραίος και έχει γεννηθεί το 2004. Επιπλέον υπάρχουν και οι επίσης ταλαντούχοι Νικόλαος Ηλιακόπουλος και ο Νικόλαος Καούνης που είναι γεννημένοι το 2001 και 2003 αντίστοιχα. Ο πρώτος αγωνίζεται ως πασαδόρος και ο δεύτερος ως ακραίος. Η ΑΕΚ διαθέτει φέτος μια πολύ δυνατή ομάδα αποτελούμενη από έμπειρους και καταξιωμένους αθλητές αλλά και νεαρούς ταλαντούχους που έχουν όλες τις προδιαγραφές για να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X