Πειρατές του Ονείρου: «Αντίο αξιαγάπητε Νίκο Ξανθόπουλε»

Πειρατές του Ονείρου: «Αντίο αξιαγάπητε Νίκο Ξανθόπουλε»

Οι Πειρατές του Ονείρου για τον Νίκο Ξανθόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σπουδαίος ΑΕΚτζής ηθοποιός, Νίκος Ξανθόπουλος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών και οι Πειρατές του Ονείρου έστειλαν το δικό τους μήνυμα για να τον αποχαιρετίσουν.

Τι αναφέρουν οι Πειρατές του Ονείρου για τον Ξανθόπουλο

Έφυγε από κοντά μας ο Νίκος Ξανθόπουλος ο αξιαγάπητος λαϊκός ερμηνευτής και ηθοποιός που συνδέθηκε άρρηκτα με τους καημούς και τα βάσανα της προσφυγιάς και του αδικημένου λαού μας σε πέτρινα χρόνια και σκληρές εποχές.

Γεννημένος στις προσφυγογειτονιές της Νέας Ιωνίας, παιδί φτωχών και αντιστασιακών Πόντιων βιοπαλαιστών, λάτρεψε την Α.Ε.Κ της οποίας μάλιστα υπήρξε και αθλητής του στίβου.

“Πετραδάκι-πετραδάκι” έχτισε ο Νίκος Ξανθόπουλος την εκτίμηση και τον σεβασμό των απλών ανθρώπων, αυτών που τελικά είναι και ο μεγαλύτερος κριτής όλων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ στην ΠΑΕ Α.Ε.Κ να τηρηθεί στη μνήμη του ενός λεπτού σιγή και να ακουστούν στο γήπεδο που τόσο αγάπησε κάποια από τα τραγούδια του.

Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων Κύριε Νίκο – θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη…

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X