Σέρτζιο Σκαριόλο: «Στους Ράπτορς δεν μου έλεγε ούτε γειά ο Λέοναρντ»

Σέρτζιο Σκαριόλο: «Στους Ράπτορς δεν μου έλεγε ούτε γειά ο Λέοναρντ»
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε στο podcast «The Crossover» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Λέοναρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με τον Καουάι Λέοναρντ στους Ράπτορς τη σεζόν που οι Καναδοί πανηγύρισαν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο εργάστηκε ως ασίσταντ κόουτς στους Ράπτορς την περίοδο 2018-21, πλαισιώνοντας τον Νικ Νερς στο σταφ των Καναδών πριν επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Βίρτους.

Το 2019 πανηγύρισε το πρωτάθλημα στους τελικούς με τους Γουόριορς και μιλώντας στο podcast «The Crossover» του Τζο Αρλάουκας, αναφέρθηκε στον τότε σταρ των Ράπτορς, Καουάι Λέοναρντ.

«Είναι πρόκληση να είσαι προπονητής στο ΝΒΑ γιατί πρέπει να βρεις έναν τρόπο να σε σέβονται. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι τους πρώτους μήνες, ο Καουάι δεν μου έλεγε ούτε γεια! Αυτό άλλαξε στη συνέχεια. Με πλησίασε πριν από ένα παιχνίδι στα playoffs. Ήθελε να κάτσει 10 λεπτά μαζί μου και να εξετάσει κάθε πτυχή του ματς που είχαμε μπροστά μας. Έτσι εξελίχθηκε η σχέση μας» ανέφερε ο προπονητής της Βίρτους και ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Δεν είναι ότι οι παίκτες στο ΝΒΑ μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, ούτε ότι ο προπονητής έχει τη δύναμη να πάρει αποφάσεις. Πρέπει όμως να βρεις έναν τρόπο να νιώσεις και να καταλάβεις τι μπορεί να γίνει, τι έχει νόημα, τι θα δεχθούν και ποιες λέξεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις ώστε να καταλάβουν τι θέλεις σε καθημερινή βάση. Πρέπει να δώσεις τη μέγιστη προσοχή στα συναισθήματα των παικτών».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X