Τένις: Αυτούς θα αντιμετωπίσουν τα αδέρφια Τσιτσιπά

Τένις: Αυτούς θα αντιμετωπίσουν τα αδέρφια Τσιτσιπά

Έμαθαν τον αντίπαλο τους τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό του Australian Open

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 03:30 τα ξημερώματα θα είναι η νέα μάχη των αδερφών Τσιτσιπά στο διπλό του Australian Open.

Μετά την πρώτη τους νίκη σε Grand Slam διοργάνωση, Πέτρος και Στέφανος μπήκαν στη φάση των «32» του Australian Open, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Νο.1 του ταμπλό, Wesley Koolhof και Neal Skupski, στην Kia Arena.

Αύριο θα ολοκληρωθεί ο 3ος γύρος στα μονά, με την αναμέτρηση του Novak Djokovic με τον Grigor Dimitrov να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Το ματς θα αρχίσει στις 10 το πρωί ώρα Ελλάδας, με τον Djokovic να προηγείται με 9-1 στο αρκετά μονόπλευρο head-2-head που έχει με τον Dimitrov.

Ο Andy Murray, μετά τον επικό θρίαμβό του επί του Θανάση Κοκκινάκη, θα αναμετρηθεί με τον Roberto Bautista Agut για μια θέση στην τελική 16άδα της Μελβούρνης, επίσης στις 10 το πρωί, σε μια αναμέτρηση που θα γίνει στη Margaret Court Arena.

Στις γυναίκες ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Camila Giorgi με την Belinda Bencic, αλλά και αυτή της Aryna Sabalenka με την Elise Mertens. Θα αγωνιστεί και η πρωταθλήτρια του WTA Finals, Caroline Garcia, απέναντι στη Laura Siegemund.

Οι αγώνες του Australian Open μεταδίδονται από τις συχνότητες του Eurosport και από το Eurosport Player

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X