
Το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το κυριακάτικο ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια, στο οποίο ωστόσο δεν θα έχει μαζί τους φίλους της, λόγω άρνησης των γηπεδούχων.
Ο Γιώργος Τσακίρης στο σημερινό σχόλιο για την ΑΕΚ μιλά για το ματς με τον Ιωνικό, ενώ τονίζει ότι ο αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» είναι μόνο ο εαυτός τους.
Το σχόλιο για την ΑΕΚ
Δείτε το σχόλιο του αρθρογράφου του enwsi.gr Γιώργου Τσακίρη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ:
Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ανησυχητικά τα μηνύματα της ΑΕΚ λίγο πριν τους αγώνες της χρονιάς
- Ο Αραούχο δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης για την ΑΕΚ: «Στο φινάλε να γιορτάζουμε όλοι μαζί ένα τρόπαιο – Είμαι πανευτυχής με την ελευθερία που μου δίνει ο Αλμέιδα» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Θέλουν -και καλά- τους πιο «elite» διαιτητές, αλλά οι «αλήτ» διαιτητές δεν τους πείραζαν
- Τέλος στις ύβρεις και τα αίσχη Μαρινάκη – Θα διαλύονται οι συνεδριάσεις της ΕΠΟ!



Πότερ: «Παίκτης της Τσέλσι ο Λουκάκου, θα δούμε το καλοκαίρι»

Κλοπ: «Η Σίτι πήρε πρωτάθλημα χωρίς επιθετικό»

Πάσχα στο χωριό: 5+1 πανέμορφοι ελληνικοί προορισμοί

Έθαψαν την απόφαση της απολογίας του Μαρινάκη!

Πώς κατέληξε η Πρωταπριλιά μια παγκόσμια ημέρα «απάτης» και τρολαρίσματος – H απάντηση που θα σας εκπλήξει