Άρσεναλ: «Κανονιέρης» και ο Κίβιορ

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» και ο Κίβιορ
Photo Credits: INTIME

Μεταγραφικό «ντεμαράζ» για την Άρσεναλ που μετά τον Τροσάρ έκλεισε και τον διεθνή πολωνό στόπερ Γιάκουμπ Κίβιορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Λεάντρο Τροσάρ, η Άρσεναλ «σφράγισε» τη μεταγραφή του 22χρονου διεθνούς Πολωνού στόπερ, Γιάκουμπ Κίβιορ από τη Σπέτσια αντί 25 εκατ. ευρώ!

Σε δεύτερη χειμερινή προσθήκη με γνώμονα το παρόν και το μέλλον προχωρά η Άρσεναλ, η οποία «έκλεισε» τον Γιάκουμπ Κίβιορ από τη Σπέτσια.

Ο λόγος για τον 22χρονο Πολωνό στόπερ, μέλος της εθνικής Πολωνίας στο περασμένο Μουντιάλ κι εκ των κορυφαίων στη θέση του στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπου φέτος είναι βασικός κι αναντικατάστατος με 17 συμμετοχές.

Οι Κανονιέρηδες κινήθηκαν γρήγορα και ήρθαν σε συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο για το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς τα μπόνους και πλέον, ο Κίβιορ αναμένεται εντός 48 ωρών στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή περνώντας από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφοντας το νέο του, πενταετές συμβόλαιο.

Ο Κίβιορ στα γήπεδα του Κατάρ αγωνίστηκε βασικός και στα τέσσερα ματς μέχρι τη φάση των «16», συμπληρώνοντας 90λεπτα στα τρία ματς των ομίλων.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X