Η απίστευτη εξομολόγηση Μπακασέτα: «Στο ΑΕΚ-Ηρακλής το 2016 φοβόμουν να πάρω την μπάλα - Έχασα τον εαυτό μου όταν πήγα στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Η απίστευτη εξομολόγηση Μπακασέτα: «Στο ΑΕΚ-Ηρακλής το 2016 φοβόμουν να πάρω την μπάλα - Έχασα τον εαυτό μου όταν πήγα στην ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας για όσα έζησε στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας σε συνέντευξή του στο κανάλι Stars Inc. 11 στο Youtube μίλησε ανοιχτά για το θέμα της ψυχικής υγείας και υπογράμμισε πως δεν είναι ντροπή για κάποιον να ζητάει βοήθεια.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ο Τάσος Μπακασέτας αναφέρθηκε και όσα βίωσε στο πλαίσιο της μεταγραφής του στην ΑΕΚ το 2016.

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και πώς τον επηρέασε τόνισε ο Μπακασέτας: «Έπειτα ήρθε και η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ που το ήθελα πολύ. Κι εκεί άρχισα να χάνω τελείως τον εαυτό μου. Έγινε πολύς ντόρος γύρω από τη μεταγραφή μου κι όλο αυτό με αποσυντόνισε γιατί ψυχολογικά δεν ήμουν τόσο σταθερός. Όσο περνούσαν οι μέρες, έχανα τον εαυτό μου. Δεν με αναγνώριζα σε πάρα πολλά πράγματα. Ζήτησα βοήθεια από έναν ειδικό να φτιάξω τον εαυτό μου, να λύσω όποια θέματα είχα. Εκείνο το διάστημα είχα και έναν τραυματισμό γιατί τίποτα δεν γίνεται κατά τύχη που όλα αυτά συνδέονται έμεινα έξω 3,5 μήνες που αυτό κατά κάποιον τρόπο με βοήθησε».

Εν συνεχεία ο ίδιος εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο ματς της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ στις 26 Σεπτεμβρίου του 2016, με το ματς να λήγει ισόπαλο δίχως γκολ.

«Παίζουμε με την ΑΕΚ ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι έληξε 0-0 και ήμουν στο γήπεδο ένα φάντασμα. Είχα τρομερό φόβο ώστε να πάρω την μπάλα στα πόδια μου να κάνω πράγματα. Σκεφτόμουν μόνο αρνητικά πράγματα σε όλο το παιχνίδι. Στην Τουρκία ηρέμησα εντελώς και απέκτησα πάλι τον εαυτό μου. Με βοήθησε και η περίοδος της καραντίνας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ματς ΑΕΚ-Ηρακλής την σεζόν 2016/17:

Δείτε την μεγάλη συνέντευξη του Τάσου Μπακασέτα:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X