ΠΑΣ Γιάννινα: Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Μπορταγκαράι

ΠΑΣ Γιάννινα: Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Μπορταγκαράι
Photo Credits: INTIME

Πολύ κοντά στην στην απόκτηση του Ουρουγουανού εξτρέμ βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν την τελευταία τους μεταγραφική κίνηση (εκτός εξαιρετικού απροόπτου) βρίσκονται στον ΠΑΣ Γιάννινα, με την απόκτηση του Χερόνιμο Μπορταγκαράι.

Ο 22χρονος Ουρουγουανός στόπερ βρίσκεται στην πόλη της Ηπείρου, πέρασε ήδη από κάποιες ιατρικές εξετάσεις οι οποίες θα συνεχιστούν και στην συνέχεια θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν ο νεαρός κεντρικός αμυντικός να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, καθώς έχει δηλωθεί να απουσιάζει λόγω καρτών ο Εραμούσπε και από την στιγμή που έχει αποχωρήσει ο Μπαγκαλιάνης ο Θανάσης Στάικος χρειαζόταν έναν παίκτη για την θέση αυτή.

Με την απόκτηση του Μπορταγκαράι ολοκληρώνονται οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, εκτός φυσικά αν υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση που θα αξίζει να γίνει ακόμα μία μεταγραφή.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X