Σοκ στη Βρετανία: Ζευγάρι βασάνιζε παιδιά, τα άφηνε για μέρες να λιμοκτονούν και μετά τα τάιζε σαπούνι

Σοκ στη Βρετανία: Ζευγάρι βασάνιζε παιδιά, τα άφηνε για μέρες να λιμοκτονούν και μετά τα τάιζε σαπούνι

Σοκ προκαλεί στη Βρετανία μία υπόθεση κακοποίησης παιδιών από ζευγάρι, το οποίο κρίθηκε ένοχο για πολλαπλές κατηγορίες κακοποίησης παιδιών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τη DailyMail, η Cheryl Pickles και ο Andrew Hadwin άφηναν για μέρες τα παιδιά χωρίς φαγητό για να λιμοκτονούν και μετά τα τάιζαν σαπούνι και τα έσπρωχναν σε καυτά ντους, ενώ σε μία περίπτωση δε δίστασαν να «κρεμάσουν» ένα τρομοκρατημένο παιδί τους από γέφυρα αυτοκινητόδρομου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα παιδιά πεινούσαν τόσο που περπάτησαν τέσσερα μίλια για να ψάξουν στους κάδους του σούπερ μάρκετ στις 4 το πρωί.

Όταν τα παιδιά ανέφεραν την κακοποίηση που είχαν υποστεί σε έναν ενήλικα και αυτός με τη σειρά του στράφηκε στην αστυνομία, οι Hadwin και Pickles πανικοβλήθηκαν και πλαστογράφησαν επιστολές, λέγοντας πως είχαν γραφτεί από τα παιδιά, χωρίς ωστόσο το σχέδιο του ζευγαριού να έχει επιτυχία.

Τελικά, μετά από μία μακρά δίκη για κακοποίηση των παιδιών κατ’ εξακολούθηση, καθώς η υπόθεση έγινε γνωστή το 2018, το ζευγάρι καταδικάστηκε και η η ποινή τους αναμένεται να γίνει γνωστή τον Απρίλιο.

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X