Το… φρούριο της ΑΕΚ οδηγεί σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Το… φρούριο της ΑΕΚ οδηγεί σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι αχτύπητη στην έδρα της και έχει τη βάση για να πρωταγωνιστεί και στις δύο διοργανώσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το έλεγαν όλοι επί χρόνια. Όταν θα φτάσει η στιγμή, η ΑΕΚ να μπει στο νέο της «σπίτι», τότε θα αλλάξει και η δυναμική της ομάδας.

Αλλά ακόμα και έτσι, ελάχιστοι ίσως θα περίμεναν την επίδραση που έχει η «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά» στην πορεία που πραγματοποιεί φέτος η Ενωση.

Τα πράγματα εξελίσσονται πιο καλά και από… καλά, αποδεικνύοντας στην πράξη, πως τελικά τα… τσιμέντα παίζουν και αυτά τη δική τους μπάλα.

Από την ώρα που η «OPAP Arena» άνοιξε τις πύλες της, η ΑΕΚ έχει δώσει εκεί δέκα παιχνίδια. Σε αυτά τα ματς, έχει το απόλυτο σε νίκες, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακός είναι ο απολογισμός των τερμάτων.

Στο δικό της «σπίτι», η Ενωση έχει σκοράρει 26 φορές και έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα (ανώδυνα αμφότερα, στις πιο ευρείες νίκες με Ιωνικό και Παναιτωλικό). Δηλαδή, αυτό σημαίνει πρακτικά, πως η ΑΕΚ σκοράρει πάνω από 2.5 γκολ ανά παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν περνά κανείς

Εξίσου σημαντικό, πως η ΑΕΚ δεν επιβάλλεται μόνο επί «μικρομεσαίων» αντιπάλων. Στη Νέα Φιλαδέλφεια νίκησε τον ΠΑΟΚ και έκοψε ένα αρνητικότατο σερί που κόντευε σχεδόν τρία χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X