Ο Ποτσετίνο την... είπε στον Γκουαρντιόλα

Ο Ποτσετίνο την... είπε στον Γκουαρντιόλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα θέλησε να δώσει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, που πέταξε την σπόντα του για τον προπονητή της Σίτι.

Οι δύο προπονητές έχουν τοποθετηθεί αρκετές φορές, εκατέρωθεν, με αρνητικό πρόσημο. Ως… αποκορύφωμα, θεωρούνται οι ιστορικοί προημιτελικοί του Champions League το 2019, μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ (0-1, 4-3).

Ερωτηθείς σχετικά από το «Movistar +», ο Αργεντινός τεχνικός, σχολίασε: «Χωρίς τον Χάρι Κέιν, αποκλείσαμε τον Πεπ από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στα προημιτελικά, είναι κάρμα».

Πρόκειται για μία «απάντηση» στις δηλώσεις του Γκουαρντιόλα, ο οποίος είχε πει πως δεν έχει αντίπαλο την Τότεναμ, αλλά «την Τότεναμ του Χάρι Κέιν, που έβαζε 2 ή 3 γκολ ανά αγώνα»…

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X