Πάρντιου: «Το είδα, το ξαναείδα… δεν ξέρω γιατί ακύρωσε το γκολ»

Πάρντιου: «Το είδα, το ξαναείδα… δεν ξέρω γιατί ακύρωσε το γκολ»
Photo Credits: INTIME

«Το είδα, το ξαναείδα… δεν ξέρω γιατί ακύρωσε το γκολ», δήλωσε ο τεχνικός του Άρη, Άλαν Πάρντιου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απορημένος με τις αποφάσεις του Πορτογάλου Τιάγκο Μάρτινς εμφανίστηκε ο Άλαν Πάρντιου στη συνέντευξη Τύπου καθώς δεν κατάφερε να βρει λόγο για την ακύρωση του τέρματος που πέτυχε ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο.

«Είμαι απογοητευμένος που δεν μέτρησε το γκολ μας. Το ξαναείδα, δεν ξέρω γιατί το ακύρωσε», είπε ο Βρετανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου εκφράζοντας την απορία που μάλλον δημιουργήθηκε σε όλους όσοι είδαν τη φάση. «Είναι δύσκολο να παίξεις με την ίδια ενέργεια δύο αγώνες. Οι παίκτες έμοιαζαν κουρασμένοι. Η ομάδα θέλει μία… ώθηση, παλέψαμε δύο αγώνες και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα από αυτά», συμπλήρωσε.

Ρωτήθηκε για την κατάσταση του Αμπουμπακάρ Καμαρά. «Δεν ξέραμε σε ποια κατάσταση ήταν, έκανε ατομικές προπονήσεις. Θέλαμε να τον προστατεύσουμε για να κάνει κανονικό ζέσταμα και να μπει στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν έγινε αυτό. Δεν ήταν έτοιμος», ενώ για τον Καμάτσο υποστήριξε ότι αγωνίστηκε στην κανονική θέση του!

Ο Άλαν Πάρντιου υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει παίκτες οι οποίοι είναι καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης αλλά χρειάζονται διαχείριση και ρωτήθηκε για το πώς θα τους αξιοποιήσει στους επόμενους δύο αγώνες. «Κράτησα τον Μανού για τον αγώνα με τον Βόλο. Θα χρειαστούμε πολλούς παίκτες. Πήραμε την απόφαση να μείνουμε στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ψυχολογικά δείχναμε άδειοι. Δεν ξέρω, ίσως το γεγονός ότι μείναμε στο ξενοδοχείο, να είναι μακριά από την οικογένεια του να τους επηρεάσει ψυχολογικά».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X