Ανάκογλου: «Η ΑΕΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα - Να ζήσει ο κόσμος μεγάλες επιτυχίες στην "Αγιά Σοφιά-OPAP Arena"»

Ανάκογλου: «Η ΑΕΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα - Να ζήσει ο κόσμος μεγάλες επιτυχίες στην "Αγιά Σοφιά-OPAP Arena"»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανάκογλου μετά το ΑΕΚ-Πανσερραϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 τον Πανσερραϊκό με τον πρώην μέσο της Ένωσης, Δημήτρη Ανάκογλου, να αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας και την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Ευχαριστώ τον κόσμο. Μου έδειξε ότι θυμάται ό,τι έκανα τα χρόνια στην ομάδα. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Ήταν τεράστια η εμπειρία μου από το πέρασμά μου από την ΑΕΚ και από αυτό το γήπεδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Να ζήσει ο κόσμος μεγάλες επιτυχίες σε αυτό το σπίτι γιατί το αξίζει».

Για τον Πανσερραϊκό: «Ξέραμε ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιος. Εκτός από το μέγεθός της η ΑΕΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα, ειδικά μέσα στο γήπεδό της. Θέλαμε να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, για να έρθουμε του χρόνου ξανά σε αυτό το γήπεδο».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X