IFAB: Διαιτητές που ανακοινώνουν την αιτία παρέμβασης του VAR και καθυστερήσεις σε στυλ Κατάρ οι νέες δοκιμές

IFAB: Διαιτητές που ανακοινώνουν την αιτία παρέμβασης του VAR και καθυστερήσεις σε στυλ Κατάρ οι νέες δοκιμές
Photo Credits: INTIME

Διαιτητές που ανακοινώνουν την αιτία παρέμβασης του VAR και καθυστερήσεις σε στυλ Κατάρ οι νέες δοκιμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τους Times στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα εφαρμοστεί δοκιμαστικά η επεξήγηση των διαιτητών για την αιτία παρέμβασης του VAR. Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για προσωρινές αλλαγές λόγω διάσεισης και για χρονομέτρηση τύπου… μπάσκετ.

Πραγματοποιήθηκε στο «Γουέμπλεϊ» το ετήσιο business meeting του Διεθνούς Συμβουλίου Ποδοσφαίρου (IFAB). Η πρόταση της Premier League και του MLS για προσωρινές αλλαγές λόγω διάσεισης σε στυλ… ράγκμπι έπεσε στο κενό και θα συνεχιστούν οι δοκιμές με μόνιμες αλλαγές παικτών για λόγους διάσεισης, όμως υπάρχει μια τροποποίηση που πήρε το «πράσινο φως».

Σύμφωνα με τους Times αρχής γενομένης από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του Μαρόκου (1 – 11/2) οι διαιτητές θα εξηγούν μέσω μικροφώνου το λόγο παρέμβαση του VAR. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο αυτό το μέτρο να ληφθεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. Φυσικά αυτή θα είναι μια δοκιμαστική φάση και εν συνεχεία θα κριθεί αν θα μονομοποιηθεί.

Τέλος όσον αφορά το θέμα της χρονομέτρησης των αγώνων η πρόταση να «παγώνει» το ρολόι δεν ευδοκίμησε και αντ’ αυτού θα συνεχιστεί η «τακτική» που ακολούθησαν οι διαιτητές στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, η οποία είχε ως συνέπεια να υπάρχουν αγώνες με διψήφιες καθυστερήσεις σε κάθε ημίχρονο

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X