Πανσερραϊκός: Πανσερραϊκός: Χωρίς Σιόντη και Αυλωνίτη κόντρα στην ΑΕΚ - Η αποστολή

Πανσερραϊκός: Πανσερραϊκός: Χωρίς Σιόντη και Αυλωνίτη κόντρα στην ΑΕΚ - Η αποστολή
Photo Credits: INTIME

Χωρίς Σιόντη και Αυλωνίτη κόντρα στην ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ο Πανσερραϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για τον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ με τον Παύλο Δερμιτζάκη να μην υπολογίζει στους έμπειρους Σιόντη και Αυλωνίτη.

Ο Πανσερραϊκός προπονήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Στάδιο του Διαγόρα στη Ρόδο όπου βρισκόταν για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα την Κυριακή (νίκη με 0-1 για την ομάδα των Σερρών) και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα ενόψει της πρώτης αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ την Τετάρτη (18/1, 17:30) για τα προημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης έχει στη διάθεσή του τους 23 ποδοσφαιριστές που είχαν ταξιδέψει με την αποστολή και για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Διαγόρα. Συγκεκριμένα σε αυτήν βρίσκονται οι Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Αλί Μπαμπά, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Σιόντης και Δημητρίου, αλλά και οι νεαποκτηθέντες Αυλωνίτης και Στάικος.

Δερμιτζάκης: «Σοβαροί, όπως αρμόζει στην ομάδα μας»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Παύλος Δερμιτζάκης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη της προπόνησης αναφορικά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, τους ζήτησε να το ευχαριστηθούν, να απολαύσουν την εμπειρία και να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από αυτά τα δύο ματς, θέλοντας παράλληλα να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάζοντας μία εικόνα που αρμόζει τόσο στην ιστορία της ομάδας, όσο και στις προσωπικότητες όλων όσων βρίσκονται στον σύλλογο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X