Για όλα φταίει μόνο η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Αφού αυτοί βάλθηκαν να μας τρελάνουν, ας το ρίξουμε στην τρέλα – Γράφει ο Σταύρος Καζαντζόγλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να θυμηθώ μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές εκφράσεις που έχει ο θυμόσοφος λαός για τέτοιες περιπτώσεις: «Εκεί που μας χρωστάγανε, ζητάνε και το βόδι», «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί». Μπορείς να πεις και αλλιώς, κοίτα ποιος μιλάει. Αλλά έτσι είναι, όταν ζεις μέσα στην τοξικότητα και την παράνοια, όταν αρκείσαι σε φτηνούς και ανέξοδους λεονταρισμούς, το ρίχνεις στην τρέλα. Τρέλα θέλετε, τρέλα θα δώσουμε: Για όλα φταίει μόνο η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι η αιτία κάθε κακού.

Είχαμε ένα όμορφο ποδόσφαιρο, μια στρωμένη δουλειά, που ξέραμε από τον Αύγουστο ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και τα εκατομμύρια του Champions League. Είχαμε μια όμορφη ιστορία, που ρυθμίζαμε ποιος θα ανέβει από τα ερασιτεχνικά της Κρήτης μέχρι τις ευρωπαϊκές θέσεις. Είχαμε στις θέσεις ευθύνες κορυφαίες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες της χώρας, όπως οι κ.κ. Σαρρής, Γκιρτζίκης και άλλοι εκλεκτοί που μνημονεύονται ακόμα. Είχαμε μια τάξη και ήρθαν τώρα αυτοί με τα «κιτρινόμαυρα» να μας τη χαλάσουν.

Χαλάνε την πιάτσα αυτοί με «κιτρινόμαυρα»

Φτάσαμε να έχουμε μπει στο Γενάρη και (άκουσον, άκουσον), ακόμα δεν ξέρουμε ποιος θα είναι πρωταθλητής. Δεν έχουμε καπαρώσει τις ευρωπαϊκές θέσεις, δεν μπορούμε να δώσουμε στους δικούς μας βαθμουλάκια για να σώσουν την κατηγορία. Εμειναν εκείνοι οι άμοιροι πέριξ του Πειραιά, να ψάχνουν απεγνωσμένα για τον πόντο. Μέχρι και ο Γιάννης την έκανε για άλλες πολιτείες και έχει καινούργιους φίλους. Χάλασε ο κόσμος, αυτοί με τα «κιτρινόμαυρα» χάλασαν την πιάτσα.

Τόλμησαν ορισμένοι τύποι να δυσανασχετήσουν. Να ζητήσουν το λόγο, επειδή ο πρόεδρος – ένας είναι ο πρόεδρος – δεν συγκάλεσε το σώμα και επανέλαβε το ίδιο λάθος που είχε κάνει από απερισκεψία πριν από λίγο καιρό. Σιγά τα λάχανα. Χρησιμοποίησε επιστολόχαρτο της Λίγκας για να εκφράσει τις σκέψεις του. Και που είναι το κακό; Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Μόνο όποιος δεν δουλεύει, δεν κάνει λάθη. Και ο πρόεδρος δουλεύει νυχθημερόν, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όχι σαν εκείνους με τα «κιτρινόμαυρα», που έρχονται να χαλάσουν τη δουλειά.

Του Θωμά την παράγκα

Και πάνω που είπα να σταματήσω την πλάκα και να μιλήσω σοβαρά, νέες αποκαλύψεις για τις καταγγελίες του προέδρου στην ΕΠΟ. Και τι βλέπουν τα ματάκια μου; Πως ο πρόεδρος είπε, ότι αυτά γίνονταν επί Θωμά Μητρόπουλου. Σπάω το κεφάλι μου, προσπαθώ να καταλάβω, που αναφέρεται ο άνθρωπος. Δίνω μάχη με το χρόνο, να ανακαλέσω τη μνήμη και να φέρω στο νου, ποια ομάδα έπαιρνε τίτλους και έστησε παράγκα στο ποδόσφαιρο. Εστυψα το μυαλό μου, αλλά το βρήκα. Αυτοί με τα «κιτρινόμαυρα» ήταν και τότε.

Αλλά ως εδώ.

Ας αφήσουμε την πλάκα, γιατί γίνεται χειρότερο το επίπεδο και από του Δελφινάριου. Οσο οι αρμόδιες αρχές του ποδοσφαίρου δεν εφαρμόζουν τους κανόνες, όσο επιτρέπουν τη συγκεκριμένη ρητορική, καλά να τους κάνει. Και Δελφινάριο να γίνει και θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη, μέχρι και το Δημοτικό στον Πειραιά γιατί εμείς είμαστε και κουλτουριάρηδες. Αφού τα δέχονται όλα αυτά και δεν εφαρμόζουν τους νόμους που υπάρχουν, δική τους η ευθύνη.

Επέστρεψαν οι Κυριακές μας

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X