Μαρινάκης σε έξαψη, νέες βολές κατά ΑΕΚ, ΕΠΟ μέχρι και Αυγενάκη: «Είστε τενεκέδες, θα μπει εισαγγελέας και θα σας μαζέψει όλους»

Μαρινάκης σε έξαψη, νέες βολές κατά ΑΕΚ, ΕΠΟ μέχρι και Αυγενάκη: «Είστε τενεκέδες, θα μπει εισαγγελέας και θα σας μαζέψει όλους»
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να προκαλεί... «Είστε τενεκέδες, θα μπει εισαγγελέας και θα σας μαζέψει όλους»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέχισε τις προκλήσεις ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης και στην παρέμβαση του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, όπου επανέλαβε τη θέση του για παραίτηση της διοίκησης της Ομοσπονδίας, ενώ χρησιμοποίησε και ύβρεις

Το σχέδιο… μπαχαλοποίησης του ποδοσφαίρου από τον Ολυμπιακό μπαίνει στην τελική του ευθεία και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με επιστολή του στην ΕΠΟ ως πρόεδρος της Λίγκας, εν αγνοία όμως των υπόλοιπων ΠΑΕ όπως αποδεικνύεται, ζητάει την παραίτηση της διοίκησης Μπαλτάκου και τον ορισμό ΠΔΕ από τη FIFA.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν ήταν παρών στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αλλά συμμετείχε σε κάποιο σημείο της συνεδρίασης μέσω τηλεδιάσκεψης επαναλαμβάνοντας το αίτημα του για παραίτηση της διοίκησης «για να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο», όπως είπε χαρακτηριστικά και «προανήγγειλε» την παρέμβαση εισαγγελέα.

Έφτασε μάλιστα, στο σημείο να βάλει στην ίδια ζυγαριά το αλήστου μνήμης Παπουτσέλειο πέναλτι με το αυστηρό πέναλτι που έδωσε ο Γκορτσίλας στην ΑΕΚ Β στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β’.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, μόλις συμμετείχε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ανέφερε:

«Έχετε κάνει την ΕΠΟ τενεκεδούπολη. Τι σημαίνει τενεκεδούπολη; Μια πόλη από τενεκέδες. Μην χαίρεστε εκεί μέσα όλοι σας, θα μπει εισαγγελέας και θα σας μαζέψει. Τον ανθρωπάκο αυτό γιατί τον διώξατε (εννοεί τον υπάλληλο της ΕΠΟ, Κολιολιό).

Κύριε Αλεξίου σε άλλο κόσμο ζείτε; Δεν υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία από άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Στη SL2 αυτά που γίνονται, γίνονταν επί Θωμά Μητρόπουλου. Λένε για τον Παπουτσελη, αλλά τον ξεπέρασε αυτός που έδωσε το πέναλτι στον αγώνα με την ΑΕΚ Β. Όλα γίνονται για να λυμαίνονται ο Λεουτσάκος, οι Γιαννακηδες, οι Πρίτσες, όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες. Κατάντια, δεν ντρέπεστε; Παραιτηθείτε να μπει ΠΔΕ να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Δεν έπρεπε να γίνει διαγωνισμός για θέση εκτελεστικού διευθυντή; Ο Αυγενάκης είναι θεατής, θα έπρεπε να σταματήσει το πρωτάθλημα της SL2»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X