Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε ασυλία – Δύο παίκτες θα βγουν στο τάκο!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε ασυλία – Δύο παίκτες θα βγουν στο τάκο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star που θα προβληθεί απόψε Δευτέρα (16/01) στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για την πολυπόθητη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας με τους Διάσημους να αριθμούν ήδη μία ήττα στο περασμένο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες Κυριακή (15/1) και να μη θέλουν για κανένα λόγο να χάσουν και απόψε, αφού κάτι τέτοιο θα σημαίνει αυτομάτως – βάσει των κανόνων που ανακοίνωσε κιόλας από το πρώτο επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός – ότι θα πρέπει να ψηφίσουν δύο παίκτες προς αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο της Κυριακής (15/1) οι Διάσημοι ψήφισαν τον Κώστα Παπαδόπουλο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα με τον ίδιο να μην κρύβει την έκπληξή του αφού οι συμπαίκτες του τον είχαν ψηφίσει και την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα, ο ίδιος πίστευε ότι δεν θα συμβεί το ίδιο ξανά μιας και υπάρχουν και πιο αδύναμες παίκτες στην ομάδα του, όπως η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όπως και να έχει οι δύο ομάδες θα ριχτούν στον στίβο της μάχης, επιθυμώντας διακαώς τη νίκη και σύμφωνα με τα spoilers, οι Μαχητές θα νικήσουν στην αποψινή αναμέτρηση και έτσι θα πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού ως απλοί θεατές. Αντίθετα, οι Διάσημοι θα κληθούν να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους και σύμφωνα με τα spoilers, αυτοί θα είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X