«Θέλει Χάμες η Βάσκο, απίθανο να τον αποκτήσει τώρα»

«Θέλει Χάμες η Βάσκο, απίθανο να τον αποκτήσει τώρα»
Photo Credits: INTIME

Η Βάσκο Ντα Γκάμα έχει βάλει στο «στόχαστρό» της τον Χάμες Ροντρίγκες, αλλά σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο μοιάζει απίθανο να τον αποκτήσει τώρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βάσκο Ντα Γκάμα έχει βάλει στο «στόχαστρό» της τον Χάμες Ροντρίγκες, αλλά σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο μοιάζει απίθανο να αποκτήσει τώρα τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Χόρχε Νίκολα υποστηρίζει πως η βραζιλιάνικη ομάδα ενδιαφέρεται για τον Χάμες, ωστόσο τονίζει ότι  είναι απίθανο να μετακινηθεί ο Κολομβιανός σούπερ σταρ στην ομάδα της Βραζιλίας.

«Είναι πρακτικά αδύνατον να τον αποκτήσει αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Ο Κολομβιανός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τα μέσα της χρονιάς (σ.σ. μέχρι το τέλος της σεζόν) και απολαμβάνει την κατάσταση. Μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα για αυτόματη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Στο ματς με τον Άρη έβγαλε ασίστ, ενώ ήδη έχει 3 γκολ και 4 ασίστ σε 15 ματς», ανέφερε ο Βραζιλιάνος ρεπόρτερ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X