Αθλητικός διευθυντής Ντόρτμουντ: «Δεν υπάρχουν προτάσεις για τον Μπέλιγχαμ»

Αθλητικός διευθυντής Ντόρτμουντ: «Δεν υπάρχουν προτάσεις για τον Μπέλιγχαμ»

Δεν υπάρχουν προτάσεις για τον Μπέλιγχαμ σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Ντόρτμουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης φημολογείται ότι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησης του διεθνή Άγγλου μέσου, Τζούντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος φαίνεται… προβληματισμένος σχετικά με το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπάστιαν Κελ, δήλωσε στο «Kicker» ότι δεν υπάρχουν προσφορές για τον Μπέλιγχαμ, για τον οποίο πάντως θα αξιώσουν ποσό που θα φτάσει τα 150 εκατομμύρια ευρώ.

«Ο Τζουντ έχει κάνει μια απίστευτη εξέλιξη εδώ. Με τον τρόπο που παίζει ποδόσφαιρο, το αγωνιστικό του πνεύμα και την αφοσίωσή του, έχει γίνει ένας πραγματικός παίκτης της Μπορούσια που ταυτίζεται πολύ με την BVB.

Δεν μπορώ να πω σήμερα αν και πότε αυτό θα συμβεί και με τον Τζουντ και από καθαρά αθλητική άποψη θα ήμουν ηλίθιος αν ήθελα να τον αφήσω να φύγει. Θα μιλήσουμε μαζί του και με τους γονείς του εν ευθέτω χρόνω.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πίεση. Ο Τζουντ θέλει να επικεντρωθεί πλήρως στο ποδόσφαιρο. Και παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχουν καθόλου προσφορές» ήταν τα λόγια του Κελ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X