Σαουθάμπτον: Ξεκαρδιστική κριτική στο Tripadvisor μετά τα πυροτεχνήματα των οπαδών της Έβερτον έξω απ' το ξενοδοχείο

Σαουθάμπτον: Ξεκαρδιστική κριτική στο Tripadvisor μετά τα πυροτεχνήματα των οπαδών της Έβερτον έξω απ' το ξενοδοχείο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σαουθάμπτον διακωμώδησε την «επίσκεψη» με πυροτεχνήματα οπαδών της Έβερτον έξω από το ξενοδοχείο τους το Σαββατοκύριακο γράφοντας κριτική στο Tripadvisor.

Οι «Άγιοι» ταξίδεψαν στο Λίβερπουλ για την αναμέτρηση με την Έβερτον και έτυχαν μιας… λιγότερο φιλικής υποδοχής. Μια ομάδα ανδρών -που δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί- προσπάθησε να εμποδίσει την προετοιμασία τους για το παιχνίδι, διαταράσσοντας την σημαντική νυχτερινή τους ξεκούραση πριν το ματς. Μια πρακτική που έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τη «Sun», οι φίλοι των «Ζαχαρωτών» έριξαν πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει οι παίκτες της Σαουθάμπτον τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (14/01). Φυσικά, ήλπιζαν ότι ένα πρωινό ξύπνημα των παικτών του Νέιθαν Τζόουνς θα τους αποσυντόνιζε για το παιχνίδι της ημέρας. Σίγουρα δεν είχε τον επιθυμητό αντίκτυπο, καθώς η Σαουθάμπτον πήρε τη νίκη με 2-1.

Σαν να μην ήταν αρκετά σκληρή η ήττα από την ομάδα που μάχεται για τον υποβιβασμό, οι Άγιοι αποφάσισαν να ανταποδώσουν με ένα πανέξυπνο τρολάρισμα μέσω του Tripadvisor. Η ομάδα του St Mary’s ισχυρίστηκε ότι είχε… «τον καλύτερο ύπνο όλων των εποχών».

Η κριτική είχε τίτλο: «Υπέροχο ταξίδι και ο καλύτερος ύπνος που είχαμε ποτέ»

Και μέσα αναγράφονται τα εξής: «Δεν μπορούμε να πούμε αρκετά θετικά πράγματα για το Innside By Melia Liverpool! Είχαμε ένα σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι στην πόλη και ήταν τέλειοι οικοδεσπότες. Το ξενοδοχείο φρόντισε να μας εξυπηρετήσει και να μας ξεκουράσει καλά για τη συνάντησή μας, η οποία ήταν εξαιρετικά παραγωγική. Τα δωμάτια ήταν υπέροχα, τα κρεβάτια ήταν απίστευτα άνετα, και οι κουρτίνες συσκότισης και τα τριπλά τζάμια… ουάου! Θα μπορούσατε κυριολεκτικά να έχετε μια επίδειξη πυροτεχνημάτων έξω από το παράθυρό σας και δεν θα το καταλαβαίνατε ποτέ. Ο καλύτερος νυχτερινός ύπνος που είχαμε ποτέ! Στην πραγματικότητα, η μόνη ρουκέτα που παρατηρήσαμε όλο το Σαββατοκύριακο ήταν αυτή που έστειλε στα δίχτυα ο Τζέιμς Γουόρντ Πράους στο 78ο λεπτό στο Goodison. Σίγουρα θα επιστρέψουμε ξανά».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X