Διέλυσε τη Σαλερνιτάνα (8-2) η Αταλάντα

Διέλυσε τη Σαλερνιτάνα (8-2) η Αταλάντα
Photo Credits: INTIME

Η Αταλάντα ισοπέδωσε, διέλυσε με 8-2 τη Σαλερνιτάνα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Eάν βρει ρυθμό η Αταλάντα είναι ικανή να διαλύσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό συνέβη απόψε στο Μπέργκαμο, όπου η ομάδα του Γκασπερίνι, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μπολόνια (2-1), «σκόρπισε» την Σαλερνιτάνα με 8-2 και παρέμεινε στο τιμ των ομάδων που θα δώσουν μάχη για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι σκόραραν ό,τι ώρα ήθελαν και μέσα σε 36 λεπτά σημείωσαν πέντε γκολ!

Δύο από αυτά, μάλιστα, πέτυχαν οι Κουπμάινερς και Χόιλουντ, οι οποίοι στις αρχές της εβδομάδας (9/01) είχαν χαρίσει στην Αταλάντα το «διπλό» στην έδρα της Μπολόνια (2-1).

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο μέρος, όπου σκόραραν άλλες τρεις φορές. Το 8-2 είναι το μεγαλύτερο σε εύρος σκορ στην εφετινή Serie A.


Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X