Ξανά Νέα Φιλαδέλφεια, ξανά ΑΕΚ, αλλά το ματς είναι μάχη!

Ξανά Νέα Φιλαδέλφεια, ξανά ΑΕΚ, αλλά το ματς είναι μάχη!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό και... όχι μόνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι νεότεροι σε ηλικία που δεν έζησαν την παλιά Νέα Φιλαδέλφεια, πρόλαβαν και το… εμπέδωσαν μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Το ίδιο και οι «εχθροί» της ΑΕΚ. Η Νέα Φιλαδέλφεια, ο Ναός όλων των «Ενωσιτών», αποτελεί την πιο «καυτή» έδρα στην Ελλάδα και με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί μέσα σε αυτή, ο κόσμος της ομάδας, θα λυγίζουν οι πάντες.

Ξανά Νέα Φιλαδέλφεια λοιπόν την Κυριακή, ξανά ΑΕΚ! Κι αυτό από μόνο του είναι μαγικό. Ότι κι αν γίνεται άλλωστε στην πιο όμορφη πόλη του κόσμου, είναι υπέροχο. Όπως και η ατμόσφαιρα, πριν από λίγες ώρες στο «Απ. Κόντος», όπου τα κορίτσια μας στο βόλεϊ, νίκησαν ένα ακόμα ντέρμπι. Προχωράμε κι εκεί!

Την Κυριακή το μεσημέρι λοιπόν, η ποδοσφαιρική ομάδα παίζει με τον Παναιτωλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου έχει μόνο νίκες και 19-1 γκολ. Εκεί όπου μεταξύ άλλων, έχουν «προσκυνήσει» ήδη, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Αλλά για όλες αυτές τις νίκες της ΑΕΚ, χρειάστηκε να δώσουν μάχη τα παιδιά του Αλμέιδα. Δεν ήρθαν μόνο με την έδρα.

Το ματς είναι μάχη

Καμία νίκη δεν έρχεται με… κεκτημένη ταχύτητα παρά μονάχα με προσπάθεια, με δουλειά, με σοβαρότητα, με συγκέντρωση. Θέλει λοιπόν προσοχή (και) ο Παναιτωλικός. Μην την… πατήσει η ομάδα εκεί που δεν το περιμένει κανείς, τώρα που μείωσε την απόσταση από την κορυφή.

Για την ομάδα, κάθε ματς του πρωταθλήματος είναι μάχη αγωνιστική και όχι… πάρτι, ανεξαρτήτως αν προφανώς το απολαμβάνουν περισσότερο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, θυμίζω πώς είχε αρχίσει η μπαλάρα από την ομάδα του Ματίας. Ο κόσμος από την πλευρά του, θα γεμίσει για μια ακόμα φορά το γήπεδο.

Σε ωραία ώρα μεσημεριανή, με κασκόλ και με φωνή. Αυτά φτάνουν για να είναι μαγική και εκκωφαντική η ατμόσφαιρα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Και για τα ντέρμπι που θα έρθουν, υπάρχουν και τα χαρτάκια! Δεν χρειάζεται υπερβολή στην καπνίλα που μόνο στην ΑΕΚ μπορεί να στοιχίσει αφού δεδομένα στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ομάδα μπαίνει για να «πνίξει» τον αντίπαλο και η κάθε διακοπή, το δικό της ρυθμό κόβει.

Τα λέμε στο σπίτι μας, σε λίγες ώρες!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X